Connect with us

Hi, what are you looking for?

Muzica

Dwayne Johnson aka The Rock – Wrestler, Actor, Producător, ACUM ȘI Rapper! Piesa care a ajuns virală pe Tik Tok!

Cred că toți îl știm pe Dwayne Johnson fie din filmele sale numeroase (cum ar fi Baywatch, Jumanji, Fast and Furious, San Andreas), fie sub alias-ul său – The Rock-, unul dintre cei mai mari wrestleri profesioniști ai tuturor timpurilor.

Dwayne Johnson nu a avut un început al carierei de wrestling așa cum ne-am imagina. Johnson nu era cel mai strălucit wrestler, iar fanii erau ostili față de el. Mai târziu în carieră, el și-a însușit alias-ul ”The Rock”, iar de atunci a început să câștige marea majoritate a meciurilor în care a participat și a căpătat suportul fanilor. După ani de antrenament, a câștigat în total 17 titluri de campion în WWE (World Wrestling Entertainment) și 10 titluri de campion mondial.

 Dwayne Johnson nu s-a oprit doar la o carieră de wrestler profesionist!

Primul film în care a jucat rolul principal a fost The Scorpion King, în 2002. De atunci, viața lui a luat o întorsătură uimitoare către o carieră în actorie, primind roluri în filme variate (Journey 2: The Mysterious Island, Fast & Furious 6, Hercules, San Andreas, Baywatch, Pain & Gain, Jumanji: Welcome to the Jungle, Race to Witch Mountain, Rampage). Până și Forbes admite faptul că Johnson este unul dintre cei mai profitabili actori, dar și unul dintre cei mai bine plătiți din lume.

El a continuat să surprindă lumea, devenind și producător executiv de filme, asigurându-se că filme precum Shazam!, Central Intelligence, Baywatch, Rampage, ScyScraper vor avea success.

Dar nici la a fi Actor și Producător nu s-a oprit! Dwayne Johnson a uimit oamenii începându-și o carieră muzicală!

The Rock și-a făcut debutul cu piesa ”You’re welcome”, care a apărut în filmul Moana în 2016, pentru care a dublat vocea semi-zeului Maui. A mai apărut și în melodia lui Wyclef Jean ”It doesn’t matter”, în care striga titlul melodiei.

Însă nimeni nu a fost pregătit pentru hit-ul care avea să domine lumea muzicală: Tech N9ne – Face Off. Cântată împreună cu Joey Cool, King Iso & Dwayne Johnson, melodia face ravagii în topuri.

Tech N9ne și Dwayne Johnson sunt prieteni buni de ani de zile și aveau de mult timp ideea de a colabora pentru o melodie. Deși, initial, vorba era ca Dwayne Johnson să zică câteva replici motivaționale la sfârșitul melodiei, el a avut altă viziune. Johnson a dus-o la un cu totul alt nivel, venind cu rime adevărate, printre care cele mai memorabile:

”It’s about drive, it’s about power.

 We stay hungry, we devour.

 Put in the work, put in the hours and take what’s ours.”

Melodia are ca scop să încurajeze oamenii, să le ofere energie și este menită să devină un imn pentru stadioane.

Partea de rap a lui The Rock a ajuns virală în comunitatea Tik Tok, fiind folosită în peste 48,000 de videoclipuri cu oameni care făceau fitness, studiau intens, ridicau greutăți, făceau curățenie prin casă și multe alte activități.

Până și Dwayne Johnson a luat parte la trend-ul de pe Tik Tok, postând:

@therock

THANK YOU for rockin’ HARD on our ##FACEOFF 🔥🎶🎤What’s my muthafuckin’ name💀

♬ Face Off - Dwayne Johnson - Tech N9ne & Joey Cool & King Iso & Dwayne Johnson

Într-un interviu cu Variety, The Rock a recunoscut că iubește muzica și dacă se va identifica cu versurile, atât timp cât poate fi autentic, va mai colabora și cu alți muzicieni.

Un lucru e cert! Dwayne Johnson nu va înceta să facă ce-l pasionează.

O lecție de viață de care toți ar trebui să ținem cont.

Link către melodie:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You May Also Like

Finante

Cum ar fi să te trezești mai bogat în fiecare dimineață? Sună bine, nu-i așa? Este posibil cu ajutorul investițiilor pasive, știai? Poate că...

Muzica

Scott Travis este un rapper American nominalizat de 6 ori pentru premiile Grammy, care are un copil cu Kylie Jenner, una dintre surorile Kardashian....

World

Poti uita de Facebook ! Meta este noul concept revolutionar marca Zuckerberg A fost anuntata data de lansare a noului concept Facebook. Dupa 17...

Muzica

Artistul de muzica populara, Petrica Matu Stoian, cunoscut si indragit de o tara intreaga, s-a stins din viata. Acesta se afla in stare grava...